catala castellano english
presentació instal·lacions quadre assistencial novetats contacte professionals
Novetat

L'homeopatia ja està present a La Pau

     Escoltant les sol·licituts dels nostres pacients, i de la mà de la Dra. Maite Calvo, el Centre Mèdic La Pau ja ofereix la medicina homeopàtica dintre de les seua cartera de serveis.

    Cal sol·licitar cita prèvia

Horari d'hivern

     Durant l'hivern, el Centre Mèdic La Pau oferirà els seus serveis de 8 a 14 h pel matí. Les vesprades de dilluns i dimarts seran de 16 a 20 h i del dimecres al divendres de 15 a 19 h.

    Amb aquests canvi intentem adaptar-nos, en la mesura del possible, al canvi hora de l'hivern, així com augmentar la conciliació de la vida familiar i laboral dels nostres treballadors.


La Dra. Àngels Ferrer es posa al cap del Servei de Ginecologia

      A partir del dia 12 de Juliol el Centre Mèdic La Pau comptarà de nou amb Servei de Ginecologia i Obstetrícia, de la mà de la Dra Àngels Ferrer. 

   Amb aquesta incorporació, el Centre Mèdic La Pau, continua oferint als seus pacients un ample ventall de professionals del màxim nivell professional i humà.


La Pau incorpora l'especialitat de Radiologia - Radiodiagnòstic

  Amb la incorporació del Dr. Salvador Miralles Sòria, especialista en Radiologia, seguim incrementem les especialitats mèdiques que el Centre Mèdic La Pau ofereix als seus pacients .
   D'aquesta manera les ecografies programades podran ser realitzades a La Pau, facilitant l'accés i disminuint els desplaçaments innecessaris. 

  

Centre Mèdic La Pau, S.L. · Sant Rafel, 67 · 03780 Pego · Alacant · Tel.: 96 640 21 32 · Fax; 96 640 01 03
cmlapau@centremediclapau.com


centre de reconeixement
fisio i recuperació funcional
podologia
odontologia
centre de vacunació oficial
laboratori
mútues